Oferte locuri de munca top

Ambulatoriului Spitalului Sf. Spiridon Racovita va fi reabilitat

Contractul pentru reabilitarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Sf. Spiridon Racovita, oras Mioveni, judetul Arges, a fost semnat.
Proiectul, al carui beneficiar este orasul Mioveni, se va derula pe o perioada de 19 luni si va fi finantat cu fonduri nerambursabile prin Programul Operational Regional, in cadrul Axei prioritare 3 „Imbunatatirea infrastructurii sociale”.
Contractul are o valoare totala de 3,67 milioane lei, din care 2,4 milioane lei reprezinta fonduri nerambursabile FEDR.
Ambulatoriul din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din orasul Mioveni ofera in prezent servicii de specialitate pentru imagistica si radiologie, pediatrie, medicina interna si laborator de analize medicale.
Cu sprijin financiar nerambursabil prin POR vor fi executate lucrari de reabilitare la doua cladiri ce deservesc pediatria si laboratorul de analize medicale, precum si lucrari de modernizare si dotare cu aparatura si echipamente performante la toate cabinetele de specialitate, pentru a creste calitatea actului medical din cadrul ambulatoriului.
Prin implementarea acestui proiect se urmareste diminuarea numarului de pacienti redirectionati catre alte unitati medicale, din lipsa capacitatii de cazare sau din lipsa dotarilor de specialitate necesare interventiilor chirurgicale.

Sus