Oferte locuri de munca top

Am putea avea alternativa pentru DN 1 București – Brasov

Au fost predate către CNI amplasamentele ce reprezintă terenuri aferente DJ 102I, situate pe teritoriul administrativ al Municipiului Săcele și care aparțin domeniului public al județului Brașov, aflate în administrarea CJ Brașov.

Proiectul de reabilitare și modernizare a Drumului Județean 102I, Valea Doftanei (județul Prahova) – Brădet, (județul Brașov) a obţinut Avizul Consiliului Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Naţional şi Locuinţe.

În plus, a fost deja elaborat şi se află în circuitul de avizare premergător aprobării de către Executiv și proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai acestei investiţii.

Drumul Județean DJ 102I pornește din localitatea Câmpina și face legătura cu DN 1A la Șanțuri.

El leagă, practic, DN 1 și DN 1A, de la Câmpina la Săcele, având toate şansele să devină o alternativă pentru DN 1 București – Brașov.

Este un traseu strategic, care face legătura între partea de sud a țării (județul Prahova) și partea centrală (județul Brașov), traversând Munții Baiului (Gârbova) prin pasul Predeluș.

Traseul DJ 102I se împarte în douî tronsoane, astfel:

  • Tronsonul 1, aflat pe raza județului Prahova, între km 37+620 și km 50+820,38 (limita județului Brașov), în lungime de 13.200,38 metri;
  • Tronsonul 2, aflat pe raza județului Brașov, între km 50+820,38 (limita județului Prahova) și km 63+256,08, în lungime totală de 12.435,7 metri.

Atribuirea unui contract rutier de circa 10 mil euro, intarziata de documentatie

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus