Oferte locuri de munca top

AFI România: creștere cu 8% a veniturilor în primul trimestru

AFI Park & AFI Palace CotroceniLa aproape 9 milioane de euro s-a ridicat venitul operațional net al AFI Europe România în primul trimestru, în creștere cu peste 8%, în comparație cu T1 2014.
Creșterea a fost generată în cea mai mare parte de cele două clădiri noi de birouri AFI Park 2 și AFI Park 3.
Mall-ul AFI Palace Cotroceni din București, activul cel mai mare și mai important al companiei AFI Europe România, a generat venituri de 7,4 milioane de euro, mai mult cu 1,3 % față de păerioada similară a anului trecut.
Rata de ocupare a AFI Palace Cotroceni a crescut la 99%.
Venitul operațional net al mall-ului AFI Palace Ploiești a fost de peste 1 milion de euro în T1 2015. Gradul de ocupare actual al mall-ului din Ploiești este de 99%.

“Aavem în plan demararea construcției unor proiecte noi, precumAFI Business Park, situat pe Bulevardul Progresului, și proiectul cu destinație mixtă din Bucureștii Noi”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.
În prezent, clădirile de birouri AFI Park 4&5, cu o suprafață totală închiriabilă de 32.000 mp, se află înconstrucție și finalizarea lor este planificată pentru T4 2015.

AFI Properties, compania mamă a AFI Europe, a anuntat un profit de aproape 12 de milioane de euro în T1.
Venitul operațional net al AFI Properties a fost de 20 de milioane de euro pentru T1 2015, reprezentând o creștere cu 9%, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Sus