Oferte locuri de munca top

Afacerile AECOM au crescut în acest an

AECOMAECOM, compania americană de arhitectură şi inginerie, a raportat o cifră de afaceri de aproape 8,36 miliarde USD în anul fiscal 2014 (octombrie 2013-septembrie 2014), în creştere cu 3% faţă de anul fiscal precedent (8,15 miliarde USD).
În acelaşi timp, profitul operaţional a scăzut cu 6%, până la 353 milioane USD, iar profitul net s-a diminuat cu 4%, ajungând la 230 milioane USD.
Creşterea în sectorul de servicii pentru construcţii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia a compensat rezultatele sub aşteptări ale segmentului de proiectare din America.
“Afacerile noastre în domeniul serviciilor pentru construcţii au beneficiat de o creștere continuă a cheltuielilor din sectorul privat și de o execuție susţinută, în timp ce puterea în activitatea noastră de proiectare la nivel internațional și îmbunătățirea profitabilității serviciilor de asistență pentru management au reflectat poziția noastră de lider pe piețele pe care le deservim”, a declarat Michael Burke, CEO AECOM.
La sfârşitul lunii septembrie, compania acumulase comenzi în aşteptare de 25,1 miliarde USD, incluzând şi lucări de 3 miliarde USD obţinute odată cu preluarea companiei Hunt Construction Group, în trimestrul al patrulea al anului financiar.
AECOM activează în peste 150 de ţări, inclusiv în România. Recent, AECOM a finalizat pentru Ministerul Transporturilor Master Planul General de Transport al României, documentul în baza căruia vor putea fi absorbite fondurile europene destinate infrastructurii de transport în perioada 2014-2020.

Sus