Oferte locuri de munca top

Aeroportul Iasi asteapta AC pentru inceperea lucrarilor de extindere

A fost depusă, de către conducerea IASI Airport, documentația tehnică pentru obținerea autorizației de construire în vederea executării lucrărilor de extindere a terminalelor de pasageri și a facilităților de parcare.

Proiectul de dezvoltare a Aeroportului Internațional Iași are o valoare de aproximativ 328 milioane de lei fără TVA.

Durata estimată a finalizării investiției este de 17 luni, iar durata estimată a executării lucrărilor solicitată este de 12 luni.

Costel Alexe, președintele CJ Iași, a declarat: “Continuăm să investim toată energia în proiectul de dezvoltare a aeroportului. Beneficiile pentru întreaga comunitate sunt imense și odată cu finalizarea noului terminal deschidem oportunități pentru întreaga regiune.

Până acum, toate etapele în implementare au decurs conform graficului și vom păstra acest ritm pentru a vedea terminalul T4 finalizat până la sfârșitul lui 2023’’.

Tarife pentru inchiriere utilaje constructii

RA Aeroportul Iași a solicitat obținerea autorizației de construire ca urmare a finalizării documentației tehnice și obținerii ultimului avizul favorabil necesar de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română pentru Extindere terminal pasageri și facilități de parcare.

Obiectivul cuprinde următoarele elemente:

* Reconfigurare terminal T3;

* Terminal T4;

* Reconfigurare drum acces și parcare auto;

* Post control acces;

* Gospodărie de apa;

* Centrala termica;

* Rețele exterioare și parc voltaic.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus