Oferte locuri de munca top

Administratorul Tehnologica Radion retinut pentru evaziune fiscala

DSC05343Administratorul Tehnologica Radion, Theodor Berna, a fost arestat intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.
Prejudiciul se ridica la peste 100 de milioane de euro din care 23 de milioane din evaziune fiscala si 78 milioane de euro din spalare de bani.
Alaturi de acesta au mai fost retinute pentru 24 de ore alte sapte persoane cu propunere de arestare preventiva. Potrivit procurorilor persoanele retinute s-au folosit de firme fantoma pentru a retrage sume de bani cu provenienta ilicita.
Din dosar mai face parte si administratorul SC PAC SRL , Bujoreanu Florian.
Compania de constructii Tehnologica Radion a inregistrat o cifra de afaceri de 81 de milioane de euro anul trecut, potrivit documentelor Ministerului Finantelor. Cei de la Tehnologica Radion s-au ocupat de numeroase proiecte de infrastructura cum ar fi: reabilitarea de drumuri in Ilfov, refacerea podului Obor si consolidarea podului Floreasca, lucrari de extindere a retelei de apa in Sectorul 6, lucrari la instalatii de Gaze, refacerea malului Siretului etc.
De asemenea compania a castigat contractul pentru modernizarea Caii Victoria din Bucuresti, lucrarile aflandu-se in derulare.

Sus