Oferte locuri de munca top

Administratorii Construcţii Nuclearo Electrice primesc noi atribuţii

Cernavodă

Cernavodă

Acţionarii Construcţii Nuclearo Electrice SA vor decide la sfârsitul lunii octombrie extinderea atribuţiilor administratorului.
Astfel acesta va putea să hotărască în privinţa creditelor bancare contractate sau alte forme de finanţare , precum şi cu privire la constituirea de garanţii, gajuri sau ipoteci. De asemenea acesta va putea hotărî cu privire la reparaţii capitale şi investiţii noi.
În şedinţa din octombrie acţionarii societăţii ar mai putea decide vânzarea unui activ care nu mai este necesar societăţii.
Adunarea Generală a Acţionarilor este programată pentru 24 octombrie, ora 12, la sediul societăţii din Cernavodă. În caz de lipsă de cvorum această se va repeta pe 25 octombrie, la ora 10, se arată în comunicatul companiei emis către Bursa de Valori Bucureşti.
Obiectul de activitate SC Construcţii Nuclearo Electrice SA este construcţia de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale cu o cifră de afaceri în 2013 de peste 4 milioane de lei şi datorii care se ridică la 3,7 milioane de lei.

Sus