Oferte locuri de munca top

Aditivul modificator de vâscozitate

untitledBeton Chimie vă prezintă aditivul modificator de vâscozitate Antipor HydroCem 50 (VM), în conformitate cu SR EN 934-2:T13: 2012. Producătorul german Ha-Be Betonchemie GmbH a dezvoltat special pentru producătorii de elemente din beton vibropresate Antipor HydroCem 50 (VM). Aditivul este standardizat ca și modificator de vâscozitate ( conform SR EN 934-2:T13: 2012), iar acțiunea sa principală este de a exploata la maxim potențialul de hidratare a cimentului.

Antipor HydroCem 50 (VM) combină un superplastifiant cu un așa zis “super absorbant”. Astfel, pe de o parte, se poate adăuga mai multă apă în amestec, crescând simultan rezistențele inițiale și finale, iar pe de altă parte, se reduce conținutul de apă prin efectul de superplastifiere.

Marea majoritate a producătorilor de prefabricate utilizează beton semi-uscat ( în industria de pavele, dale, tuburi, borduri, zidărie, etc.), cu un conținut de apă ce este sub dozajul ideal pentru hidratarea cimentului. Aceste mixturi sunt practic fabricate “prea uscate”. Explicația este aceea că în cazul în care se depășește cantitatea optimă de apă, prefabricatele din beton nu își păstrează forma iar intensitatea culorii scade semnificativ. Pentru a evita acest lucru și pentru a exploata la maxim potențialul de hidratare a cimentului, producătorii utilizează o cantitate mai redusă de apă.

Prin utilizarea de Antipor HydroCem 50 (VM) se obțin următoarele avantaje:

– Permite exploatarea potențialului maxim de hidratare a cimentului;

– Creșterea rezistențelor inițiale ale betonului;

– Permite o toleranță mai mare a variației apei în amestec;

– Asigură un proces de producție omogen și stabil;

– Îmbunătățește compactarea betonului, dobândind astfel o structură mai densă;

– Crește strălucirea culorii în produsele din beton colorate.

 

Prin adăugarea de Antipor HydroCem 50 (VM) are loc o optimizare economică a producției, obținându-se astfel reale avantaje financiare.

Antipor HydroCem 50 (VM) este cel mai nou aditiv conceput și dezvoltat de Ha-Be Betonchemie GmbH. Lansat în Germania la începutul anului 2013, Antipor HydroCem 50 (VM) a câștigat deja un număr ridicat de clienți satisfăcuți.

Mai multe detalii despre acțiunea aditivului Antipor HydroCem 50 (VM) puteți afla consultând fișele tehnice disponibile pe site-ul www.aditivi-beton.ro la secțiunea produse/modificator de vâscozitate, sau trimițând un e-mail la adresa comercial@aditivi-beton.ro.

 

Sus