Oferte locuri de munca top

Adeplast este certificată ETAG 004

roman1AdePlast a obţinut certificatul european ETAG 004 pentru termosistemul Izotherm. Certificatul atestă faptul că termosistemul a fost supus testelor care simulează expunerea la intemperii pe parcursul mai multor zeci de ani.
Alex Bărbuţ, director de export la Adeplast, a declarat:
„Am vândut până acum în Europa, dar nici pe departe la potenţialul nostru sau al pieţelor în care am pătruns deja. În 2013 am ajuns la o cifră a exportului de aproximativ 2 milioane de euro. Acest certificat european ne pune la masă cu companii cu tradiţie de zeci de ani pe piaţa europeană sau mondială. Este drept că am lucrat mai bine de un an pentru a dovedi că produsul nostru este la standarde europene, însă a meritat.”
Certificarea ETAG004 pentru termosistemul Izotherm include mortarul adeziv, plăcile termoizolante de polistiren și finisajele decorative, practic toate gamele de produse din fabricile AdePlast.
Marcel Bărbuţ, precizează:
„Efortul nostru financiar pentru obţinerea acestui certificat s-a ridicat la 50.000 de euro, iar în fiecare an se mai adaugă până la 25.000 euro pentru controalele și testele din fabrici.”
În Uniunea Eurpoeană este deja obligatoriu ca sistemele folosite pentru lucrări de termoizolare, publice şi private, să fie certificate ETAG004.

Valoarea exporturilor Adeplast în primul semestru al anului 2014 a fost de 1,36 milioane de euro, în creştere substanţială faţă de 2013.
Compania realizează exporturi în Vestul Europei până în Belgia sau Italia, dar nu neglijează nici sud-estul continentului, Bulgaria, Grecia sau Moldova.

Sus