Oferte locuri de munca top

Acţiuni CA Immo vândute către O1 Group Limited

98d5de5d21

Europolis Park Bucharest

Compania cipriotă O1 Group Limited a încheiat o înţelegere definitivă cu Unicredit Bank Austria pentru achiziţia a 16,35% din acţiunile CA Immo.  Preţul de achiziţie se va ridica la 295 milioane euro. Tranzacţia urmează să fie finalizată în noiembrie 2014.
“Suntem încântaţi că am primit oportunitatea de investi în CA Inmo şi de a sprijini proiectele de dezvoltare ale companiei din spaţiul European. CA Immo deţine un portofoliu atractiv de spaţii de birouri moderne şi chiriaşi de cea mai înaltă calitate similar cu activele deţinute de O1 Properties în Moscova.”
Portofoliul  de proprietăţi imobiliare al CA Immo se ridică la valoarea de 3,5 miliarde euro, din care 74 de imobile generatoare de venit, în principal spaţii de birouri prime în locaţii centrale din Germania, Austria şi Europa Centrală şi de Est.
În România, CA Immo deţine proprietăţi imobiliare în suprafaţă de 266.312 mp. În afara parcului logistic compania este acţionara clădirilor de birouri Europehouse, Bucharest Business Par, Opera Center 1.
La începutul acestei luni CA Immo a anunţat că este pe cale să finalizeze negocierile pentru vânzarea parcului logistic Europolis Park Bucharest, situat la intrarea pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti, către PointPark Properties.

Sus