Oferte locuri de munca top

Actionarii NEPI isi primesc dividendele in octombrie

DSC00288Actionarii din Romania ai grupului NEPI isi primesc actiunile sau dividendele in functie de optiune pe 15 octombrie, potrivit unui comunicat al companiei.
Astfel ultima zi de tranzactionare pentru a fi eligibil pentru incasarea dividendelor in numerar sau restituirea de capital este 30 septembrie. Din 1 octombrie actiunile incep sa fie tranzactionate ex dividend in numerar sau restituire de capital.
Formularele prin care actionarii NEPI opteaza pentru numerar sau restituire de capital pot fi depuse pana cel tarziu pe 3 octombrie, cei care nu opteaza primind automat plata in numerar.
La sfarsitul lunii iulie compania a anuntat ca a fost aprobat de catre Consiliul de Administratie o distributie intermediara de 14,87 eurocenti pe actiune pentru cele sase luni incheiate la data de 30 iunie 2014, precum si optiunile de primire in numerar sau ca restituire de capital.
Grupul imobiliar NEPI detine in Romania proiecte precum City Park Constanta, Deva Shopping Centre, Ploiesti Shopping City, Braila Mall sau Shopping Park Ploiesti etc.
New Europe Property Investments investeste in proprietati imobiliare generatoare de venit, care includ spatii de retail, cladiri de birouri si spatii industriale, precum si in dezvoltari imobiliare atent selectate in implementarea carora grupul joaca un rol activ.

Sus