Oferte locuri de munca top

A3 Gilau – Bors: intarzieri cauzate de alunecarile de teren si de defrisari

Autostrada A3, ce va face legătura dintre București și Borș, se află în diferite stadii de execuție pe mai multe subsecțiuni. La final, autostrada va avea o lungime totală de 584 kilometri.

Pentru acest proiect au fost stabilite termenele estimate de finalizare, după ultimul program de execuție, conform unei note de informare.

Subsecțiunile Nădășelu – Mihăiești și Mihăiești – Zimbor

Subsecțiunile Nădășelu – Mihăiești și Mihăiești – Zimbor fac parte din același contract de proiectare și execuție. Stadiul lucrărilor aferente este de 49,28%.

Data de finalizare a lucrărilor este 25 ianuarie 2024, conform contractului.

Însă, conform ultimului program de execuție, lucrările la cele două subsecțiuni se estimează a se finaliza în luna iulie 2025, ca urmare a întârzierilor cauzate de fenomenele de instabilitate ale versanților (alunecări de teren).

Subsecțiunea Zimbor – Poarta Sălajului

Lucrările aferente subsecțiunii Zimbor – Poarta Salajului au ajuns la un stadiu de finalizare de 23,62%.

Data de finalizare a lucrărilor ar fi trebuit să fie 31 mai 2024. După ultimul program de execuție, lucrările vor fi gata în luna aprilie 2025, ca urmare a întârzierilor cauzate de procesul de defrișare a zonelor de pădure.

Peste 133 mil euro, pentru realizarea unui drum de legatura

Secțiunea Nușfălău-Suplacu de Barcău și Suplacu de Barcău – Chiribiș

Pentru secțiunea Nușfălău-Suplacu de Barcău stadiul fizic al lucrărilor este de 70%.

Pentru subsecțiunile Suplacu de Barcău-Chiribiș ofertanții rămași în competiție nu au îndeplinit condițiile prevăzute în documentația de atribuire. În acest sens, potrivit dispozițiilor legale, ofertele au fost declarate neconforme/inacceptabile.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru procedura de licitație publică aferentă protectării și executării pentru aceasta subsecțiune este 15 martie 2023.

Contractele Proiectare și execuție Subsecțiunea 3A2: Nădășelu – Mihăiești (km 8+700 – km 25+500) și Subsecțiunea 3B1: Mihăiești – Zimbor (km 0+000 – km 13+260) și Proiectare și execuție Subsecțiunea 3B2: Zimbor – Poarta Sălajului (km 13+260 – km 25+500) sunt finanțate din PNRR, valoarea totală ajungând la 2.734.308.297 lei.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus