Oferte locuri de munca top

A inceput sesiunea pentru autorizarea electricienilor

Pentru autorizarea persoanelor fizice care desfășoară activități în sectorul energiei electrice a început de ieri sesiunea de toamnă, organizată de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei.

Anul acesta, având în vedere pandemia de Covid-19, persoanele care solicită sau au solicitat înscrierea la examenele de autorizare a persoanelor fizice, care desfăşoară activităţi în sectorul energiei electrice trebuie să aducă la cunoștința autorității intenţia cu privire la participarea la examenul de autorizare.

Astfel, persoanele intersate trebuie să transmită confirmarea participării la examenul de electrician autorizat, în cazul dosarelor depuse deja, aflate în starea “propus la examen”, la adresa de e-mail: electricieni@anre.ro.

Persoanele care solicită înscrierea la această sesiune trebuie să depună un dosar întocmit în conformitate cu prevederile “Regulamentului pentru autorizarea electricienilor, verificatorilor de proiecte, responsabililor tehnici cu execuţia, precum şi a experţilor tehnici de calitate şi extrajudiciari în domeniul instalaţiilor electrice”.

Tariful perceput pentru acordarea calității de electrician autorizat se achită de solicitant anterior depunerii documentației.

Înscrierea cadidaților va avea loc până la data de 6 noiembrie 2020. Lista finală a tututor candidaților va fi publicată pe 16 noiembrie. Tot la aceeași dată va fi publicată lista aferentă fiecărui centru, cu precizarea seriei în care vor fi programați candidații.

Examenele de autorizare vor începe de la data de 18 noiembrie 2020.

ANRE menționează că programul de organizare și desfasurare a sesiunii de examene Toamnă 2020 ar putea suferi modificări în funcție de numărul solicitanților.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2020

Un comentariu;

  1. Dutuc Dan. said:

    Salut. De unde fac rost de dosar sau ce trebuie să fac să mă pot înscrie sau ce trebuie să conțină dosarul pentru a putea da examenul.

Sus