Oferte locuri de munca top

A fost suspendata licitatia pentru executia a 15 km de autostrada

A fost suspendata procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului pentru lucrările de execuție a unor tronsoane de autostradă.

Contractul are o valoare estimată între 1,8 miliarde lei și peste 2,1 miliarde lei, fără TVA.

Este vorba despre licitația pentru autostrada Buzău – Focșani, în lungime de 15,5 km.

Licitația a fost suspendată pentru ca autoritatea contractantă CNAIR să răspundă clarificărilor solicitate de contractorii interesați.

Contractul este împărțit în două loturi, acestea fiind:

* Tronson 1 – km 0+000 – km 4+600 Buzau si Vadu Pasii – valoarea estimată a lotului este de 1.013.049.671 de lei cu TVA

* Tronson 4 – km 71+500 – km 82+440 Mandresti Munteni – Focsani Nord – valoarea estimată a lotului este de 1.126.547.701 lei fără TVA

A fost semnat contractul pentru un important proiect de infrastructura de transport

Contractul ce urmează să fie atribuit în baza criteriului „cel mai bun raport calitate-preț” este finanțat din fonduri europene nerambursabile.

Aceste două tronsoane fac parte dintr-un proiect împărțit în patru loturi a autostrăzii ce va avea o lungime de peste 82,44 de km, 41 de poduri, pasaje și viaducte, 6 noduri rutiere.

De asemenea, pe traseul autostrăzii vor fi două parcări, patru spații de servicii, 22 de stații de încărcare pentru mașinile electrice și 205 de hectare de perdele forestiere.

Fondurile necesare construcției autostrăzii, în valoare totală de 7.264.022 mii lei, inclusiv TVA, vor fi asigurate din fonduri externe nerambursabile, respectiv din Planul Național de Redresare și Reziliență, din bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, precum și din alte surse legal constituite.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/ aprilie 2022

Sus