Oferte locuri de munca top

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Spitalului Judetean Tulcea, de circa 33 mil euro

Contractul pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului Județean de Urgență Tulcea a fost atribuit unei asocieri de firme, unicul ofertant interesat de obiectul achiziției, la valoarea de aproximativ 33 milioane euro.

Astfel, pentru proiectarea, asistența tehnică și execuția lucrărilor la obiectivul “Reabilitare, modernizare și extindere Spitalul Județean de Urgență Tulcea”, Județul Tulcea, în calitate de autoritate contractantă, a finalizat licitația deschisă și a declarat ofertantul câștigător.

Este vorba despre asocierea Construcții Erbașu SA (lider) și Minimed Solutions SRL București, contractul fiind semnat la data de 14 ianuarie 2021.

Contractul a fost încheiat la suma de 159.517.519 lei fără TVA, valoarea estimată inițial fiind de 160.318.042 de lei fără TVA.

Subcontractanții propuși de către asociere sunt:

* Tehnoplus Medical Service SRL – 0.04% (lucrări instalare, punere în funcțiune, instruirea personalului spitalului, service-ul în perioada de garantie pentru echipamente gaze medicale și sterilizare);

* Chic Arhitectural Design SRL – 2.29% (servicii de proiectare parțiale și asistență tehnică);

* Nibaco SRL – 2.65% (servicii de proiectare parțială, lucrări de instalații curenți slabi partial, furnizare, montare și instalare echipamente curenți slabi parțial);

* Hospital Technical Solutions SRL – 12.93% (lucrări instalații gaze medicale și fluide medicale, lucrări de arhitectură sistem complet camere curate).

Criteriul de atribuire a contractului a fost cel mai bun raport calitate – preț.

Durata contractului este de 36 de luni (3 ani).

Proiectul va fi finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus