Oferte locuri de munca top

A fost semnat contractul pentru Pasajul Berceni

Contractul de proiectare și execuție pentru Amenajare nod rutier CB – DJ401 (Berceni) km 33+190 – km 35+600 în regim de FIDIC Galben a fost semnat ieri.

Acest proiect este parte componentă a lărgirii la 4 benzi a Centurii Rutiere a Municipiului Bucuresti Sud,  intre A2 km 23+600 și A1 km 55+520”

Sursa de finanțare o reprezintă fondurile europene nerambursabile

Operatorul economic care va realiza proiectarea și execuția contractului este Asocierea Trameco SA – Vahostav SK AS – Constructii Erbasu SA – Grafic Tends SRL.

Valoarea contractului este de 146.009.911,67 lei fără TVA, echivalentul a 30,5 milioane euro fără TVA.

Obiectul principal al contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru Amenajarea unui nod rutier pe Centura București – DJ401 (Berceni) km 33+190 – km 35+600. Nodul va fi unul denivelat, cu amenajarea unui sens giratoriu suspendat, care va fluidiza traficul, inclusiv pe cel feroviar din zonă. În ceea ce privește desfășurarea investiției pe DJ 401, amenajarea nodului rutier este pe o lungime de aproximativ 600 m care se termină cu un sens giratoriu pe direcția București și aproximativ 650 m care se termină cu un sens giratoriu pe direcția Berceni.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare și 24 lunipentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor ofertată de Asocierea declarată câștigătoare este de 10 ani.

                                                                                         

         

Citiți și:

Vor incepe lucrarile la primele doua din cele cinci blocuri ale unui proiect

Noi proiecte rezidentiale pe aproape 4ha, in pregatire

Hotel si apart-hotel cu cate 10 niveluri vor fi construite la malul marii

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.1/ martie 2019

Sus