Oferte locuri de munca top

A fost reales constructorul pentru autostrada Chetani – Campia Turzii

Ca urmare a unui răspuns favorabil la contestația sa, o altă asociere de firme decât cea desemnată inițial câștigătoare a obținut contractul pentru proiectarea și execuția Lotului 3: Chețani – Câmpia Turzii din Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 2A: Ogra – Câmpia Turzii, contract relicitat.

Valoarea contractului este de 420.347.904 lei fără TVA.

La depunerea ofertelor valoarea estimată a contractului era de circaa 383,44 milioane lei fără TVA, acum SEAP arată o valoare estimată de peste 450,75 milioane lei fără TVA.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea Strabag SRL – Geiger Transilvania.

Peste 600 mii mc de agregate minerale, dintr-un nou perimetru

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat: ”Asocierea de constructori austrieci și germani, care a câștigat licitația are la dispoziție 3 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuția lucrărilor, după semnarea contractului.”

Durata de garanție a lucrărilor ofertată este de 120 de luni.

Contractul pentru acest tronson de autostradă (cu o lungime de 15,70 km) este finanțat din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a admis contestația constructorului Strabag privind câștigarea inițial a contractului pentru lotul Chețani – Câmpia Turzii (lotul Straco) de către Drum Asfalt, care face parte din Grupul de firme Selina. CNSC a dispus reevaluarea ofertei câștigătoare.

Oferte reevaluate pentru lucrari de constructii de aproape 5 mil euro

Pentru acest lot CNAIR a primit oferte de la:

* Asocierea: Drum Asfalt (lider), Opr Asfalt, Obras Publicas Y Regadios, Trameco, Drumuri Bihor,

* Asocierea: Dimex-2000 Company (lider), Explan SRL, Alpenside,

* Asocierea: Strabag (lider), Geiger Transilvania S.R.L.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus