Oferte locuri de munca top

A fost aprobat PUZ-ul pentru aeroportul Henri Coanda

1530.jpg Consiliul Judetean Ilfov a aprobat varianta actualizata a Planului Urbanistic Zonal pentru dezvoltarea Aeroportului Henri Coanda. PUZ-ul contine si planul pentru magistrala de metrou M6 Gara de Nord-Otopeni.
„La data de 1 aprilie 2014 s-a obtinut Certificatul de Urbanism nr. 14/23 in scopul actualizarii PUZ pentru extindere AIHCB, iar doua zile mai tarziu au fost inaintate cererile si dosarele aferente spre institutiile abilitate pentru obtinerea avizelor, precum si pentru reconfirmarea avizelor de principiu obtinute anterior. Fata de avizele obtinute si reconfirmate in anul 2014 au fost obtinute si avizele noi solicitate urmare a noului certificat de urbanism. Pe planurile de reglementari urbanistice au fost adaugate caile de comunicatie rutiera solicitate de comunitatile locale Otopeni si Tunari”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.
Planul Urbanistic este disponibil timp de 15 zile pentru contestatii si apoi va fi supus aprobarii in Consiliile Locale Otopeni si Tunari.
Potrivit proiectului lucrarile la Aeroportul Henri Coanda ar trebui finalizate in 2022. Prin noile constructii se urmareste cresterea capacitatii aeroportului la 25 de milioane de pasageri pe an.

Sus