Oferte locuri de munca top

A fost ales din nou constructorul lotului 4 al DX Craiova – Pitesti

În urma reevaluării ofertelor pentru proiectarea și execuția lotului 4 al drumului expres Craiova – Pitești a rămas desemnat același ofertant câștigător.

Procesul de reevaluare a fost dispus de Curtea de Apel București, în urma judecării contestațiilor.

Prin urmare, ofertantul desemnat câștigător este tot asocierea SC SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL.

Același antreprenor român lucrează și pe loturile 2 și 3 ale drumului expres Craiova –Pitești. A fost desemnat câștigător deja de două ori pe tronsonul 4. ”Să sperăm că a treia oară-i cu noroc și că licitația nu va mai fi contestată din nou”, a spus Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor

Prețul ofertat pentru lotul 4 este d617.080.915 lei fără TVA .

Tronsonul 4 al Drumului expres Craiova – Pitești are o lungime de 31,88 km.

Construcția acestui drum expres se desfășoară pe teritoriul Județului Argeș și începe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traversează localitățile Albota și Costești, ocolește pe la sud localitatea Bradu, după care se racordează la Autostrada A1 București – Pitești la km 121+185.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Din momentul semnării contractului, constructorul va avea la dispoziție 12 luni pentru proiectare și 24 pentru execuție, însă, ”așa cum ne-a obișnuit până acum, există mari șanse ca finalizarea lucrărilor să aibă loc mai repede de termenul contractual – mai ales că pe lotul 4 pot fi mobilizate resursele deja antamate de constructor pe loturile 2 și 3. Acestea vor fi gata anul acesta, respectiv în 2022 (împreună cu lotul 1)”, a declarat Cătălin Drulă.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus