Oferte locuri de munca top

A fost ales constructorul pentru centru comercial si cladire de birouri 

A fost ales constructorul care va executa lucrările de edificare a unui centru comercial și a unei clădiri de birouri în Sectorul 1 al Capitalei. Proiectul aferent are o valoare de 7.468.000 euro plus TVA.

Astfel, contractul de antrepriză de lucrări a fost încheiat la finalul lunii octombrie între dezvoltatorul Impact Developer&Contractor SA și societatea RCTI Company SRL din Brașov.

Antreprenoul va executa lucrările de construire pentru un centru comercial cu regim de înălțime Parter + 1 Etaj, împreună cu o clădire de birouri cu regim de înălțime Parter + 2 Etaje, cu instalațiile interioare aferente, inclusiv instalațiile interioare și exterioare.

Prețul contractului devine scadent în etape, în funcție de lucrările efectiv executate de antreprenor conform Graficelor de Eșalonare a Plăților asumate de părți.

RCTI Company SRL a fost fondată în anul 2010 pe segmentul lucrărilor de instalații. Societatea a intrat și pe segmentul lucrărilor de construcții, furnizând în acest moment lucrări la cheie în regim de antreprenoriat general.

Până la sfârșitul acestui an, dezvoltatorul Impact își propune să finalizeze cea de-a doua fază a proiectului Luxuria, care are în componență 268 de apartamente. De asemenea, vor continua lucrările pentru cea de-a treia fază a acestui proiect, care include 130 de apartamente. Totodată, va fi prospectată piața pentru finanțarea etapei a treia a proiectului Luxuria, Greenfield IV și Boreal Plus Constanța.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus