Oferte locuri de munca top

A fost ales constructorul care va renova Maternitatea Bucur

Două corpuri ale Maternității Bucur din București urmează să fie renovate și consolidate, fiind desemnat câștigătorul contractului de proiectare și execuție a acestor lucrări.

Finanțarea proiectului se face din fonduri PNRR. Valoarea finanțării nerambursabile este de 35,3 milioane lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanțare.

Oferta desemnată câștigătoare este cea a asocierii Terra Gaz Construct SRL (lider) și Construcții Erbașu SA.

Aceasta a concurat cu oferta depusă de asocierea Concelex (lider), Quadratum Architecture, Concrete & Design Solutions, Concelex Engineering SRL, Euras.

Valoarea estimată a contractului este de 104.259.169 lei fără TVA.

Pentru serviciile de supervizare și dirigenție de șantier a fost declarată câștigătoare oferta asocierii Daio Total Construct SRL și Consultanță Construcții Iordan SRL.

Printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistență a clădirilor A și B (consolidarea fundațiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereți structurali din beton armat etc.), consolidarea seismică și reabilitarea termoenergetică.

Peste 60 mii mp de constructii, demolati de pe o fosta platforma industriala

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea serviciilor de asistență medicală prin creșterea eficienței și calității actului medical datorită modernizării și dotării clădirilor, scurtarea duratei de spitalizare a pacienților internați care nu necesită îngrijire medicală permanentă, scăderea timpului de diagnosticare și tratament, precum și prevenție/depistare precoce a bolilor, asigurarea accesului egal al cetățenilor la serviciile de sănătate prin realizarea unui sistem sanitar modern și eficient.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2023

Sus