Solplanet x AeroFix

A fost ales constructorul care sa finalizeze Ocolitoarea Tecuci

A fost desemnat câștigătorul contractului de execuție pentru construirea Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat. O asociere de firme a obținut contractul în valoare de peste 8,5 milioane de euro.

Astăzi a fost emisă comunicarea rezultatului procedurii de atribuire a acestui contract de execuție lucrări.

Astfel, ofertantul desemnat câștigător este Asocierea Mavgo Holding SRL (lider de asociere) –Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL –BDU Maxi Construct – Hydostroy AD,  cu preţul de 41.735.534 de lei, fără TVA.

Obiectul contractului îl reprezintă execuția lucrărilor pentru Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat, având un stadiu fizic în momentul rezilierii contractului de lucrări de aproximativ 58%.

Varianta de Ocolire Tecuci are o lungime de 6,945 km și este localizată în judetul Galați. Varianta se desprinde din DN 24, traversează cu un pasaj superior și DN 24 și lina CF Mărășești – Tecuci la km 0+385,95, continuă în aliniament până la intersecția la nivel cu DJ 252H la km 2+490, traversează cu pasaj superior linia CF Făurei – Tecuci la km 6+416,29 și se sfârșeste la km 6+945 (echivalent cu km 6+801,29) la intersecția cu DN 25.

Perioada de execuție a lucrărilor este de 12 luni, iar perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 60 de luni.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și, respectiv, după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2021

Sus