Oferte locuri de munca top

La mulți ani tuturor constructorilor și să aveți parte de succes continuu, în toate proiectele, inspirație și putere de muncă!

Mircea ABRUDEAN, 

Secretar General al Guvernului României, cu rang de ministru

În anul 1895, la 14 septembrie, când a fost inaugurat Podul Regele Carol I (redenumit Anghel Saligny), România apărea pe harta mondială a marilor construcții de infrastructură, cu cel mai mare complex de poduri din Europa acelor vremuri și al treilea ca lungime din lume.

Nu întâmplător, 14 septembrie a fost aleasă ca dată la care serbăm Ziua Constructorului, un moment pe care îl dedicăm tuturor celor care lucrează în acest segment important al industriei și care, conform statisticilor Federației Europene a Industriei de Construcții reprezintă 5,5% din totalul angajaților din Europa. Sunt peste 50 de meserii cu niveluri de pregătire diferite, ingineri, arhitecți, proiectanți, lucrători din industria materialelor de construcții, oameni care lucrează pe șantiere, în condiții grele.

Recunoaștem astăzi, mai mult ca în alte zile, munca, dedicarea și talentul celor care, cu răbdare și perseverență, transformă, la propriu, fundația viitorului nostru comun.

Vă felicit pentru realizările remarcabile, pentru sprijinul pe care îl oferiți economiei românești și participarea dumneavoastră la dezvoltarea noastră ca țară.

 

Mesaje cu urari pentru Ziua Constructorului

 

Ziua Constructorului  – 14 Septembrie 

Sus