Oferte locuri de munca top

La mulți ani, constructori români!

Victorița Dumitrașcu,

Inspector general, Inspectoratul De Stat În Construcții

Dragi colegi,

Este cunoscut faptul că, oamenii sunt cea mai valoroasă resursă în cadrul oricărui domeniu, iar breasla constructorilor este exemplul cel mai elocvent în acest sens.

Astăzi, celebrăm Ziua Națională a Constructorului, un moment deosebit care ne oferă ocazia de a reflecta asupra realizărilor dumneavoastră și de a recunoaște importanța esențială a sectorului construcțiilor în dezvoltarea economiei românești. Instituită prin Legea nr. 350/2018, această zi onorează munca celor care proiectează, construiesc și contribuie la realizarea unor lucrări de referință în țara noastră.

În numele Inspectoratului de Stat în Construcții, vreau să mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru eforturile depuse, pentru profesionalismul și dedicarea de care dați dovadă zi de zi. Indiferent de rolul pe care îl aveți în domeniu, contribuția voastră este esențială pentru construirea unui viitor mai bun. Astăzi, mai mult ca niciodată, este important să ne unim forțele și să continuăm să promovăm standarde înalte de calitate și siguranță în construcții, să ne inspirăm unii pe alții și să ne susținem în eforturile de a transforma viziuni în realitate. Să construim cu pasiune și responsabilitate pentru o Românie modernă.

La mulți ani, constructori români!

Sus