Oferte locuri de munca top

La mulți ani tuturor constructorilor din România!

prof. dr. ing. Raul Zaharia,

Decanul Facultății de Construcții din cadrul Universității Politehnica Timișoara

Facultatea de Construcții din cadrul Universității Politehnica Timișoara transmite astăzi, fiecărui constructor român, felicitări pentru profesia pe care au ales să o urmeze!

Avem în minte crezul renumitului academician Dan Mateescu, intemeietor al Școlii de cercetare in domeniul construcțiilor metalice de la Timișoara, care a invatat multe generatii de studenti ca pentru un constructor nu trebuie să existe o constructie mare sau mica, importanta sau mai putin importanta, ci doar o constructie bine făcută.

Astfel, de Ziua Națională a Constructorului, cadrele didactice ale facultatii nu pot ura constructorilor  decât să se facă vizibili prin construcțiile realizate. Constructorul, fie el muncitor sau inginer, se va exprima întotdeauna prin realizările materiale, prin construcțiile concepute și puse în operă, durabile, sigure și confortabile.

În acest moment aniversar, Facultatea de Construcții din Timisoara își reiterează angajamentul de a asigura mereu o relație de colaborare cu industria, pentru a fi mereu la curent cu tendințele de dezvoltare ale acesteia, astfel încât toți absolvenții să își găsească locul într-o piață a muncii aflată într-o permanenta schimbare. Cursul pilot în ingineria digitală a construcțiilor (conceptul BIM – Building Information Modeling), introdus recent in planurile de invatamant ale facultatii, în acord cu cerințele industriei de profil si ISO 19650, vine în susținerea respectării acestui angajament.

La mulți ani tuturor constructorilor din România!

Sus