Oferte locuri de munca top

Stadionul Tineretului din Brasov va costa peste 138 mil lei

Proiectul pentru construirea Stadionului Tineretului din Brașov înaintează. Comisia Tehnico-Economică a Companiei Naționale de Investiții a aprobat studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion, care va fi construit pe strada Stadionului nr. 14, după cum a anunțat ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea.

Valoarea totală a investiției aprobate este de 138.368.826 lei (cu TVA), iar contribuția administrației locale este de 6.826.855 lei (fără TVA).

Noul stadion va avea peste 9 mii de locuri și va îndeplini cerințele de acreditare cerute de UEFA. Peste 300 de locuri de parcare vor fi realizate.

Clădirea principală va avea trei niveluri, iar aceasta va adăposti tribuna oficială, spații administrative, zone VIP, spații media, vestiare.

Clădirea existentă va fi demolată.

„În perioada următoare se vor face pașii pentru obținerea hotărârii de guvern de aprobare a indicatorilor tehnico-economici, iar apoi urmează contractarea lucrărilor de proiectare și lansarea execuției propriu-zise. Acest proiect va contribui semnificativ la dezvoltarea infrastructurii sportive din Brașov și va aduce beneficii pe termen lung comunității noastre”, a mai transmis ministrul.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2024

Revista Arena Constructiilor septembrie 2024

Sus