Oferte locuri de munca top

O noua unitate STIHL in tara noastra, de 125 mil euro

O nouă unitate de producție va fi construită în parcul industrial din Oradea, investiție estimată la o valoare de 125 milioane de euro.

Aceasta va fi realizată pe o suprafață de teren de aproximativ 147 mii mp.

Contractul privind investiția a fost semnat de către reprezentanții Primăriei Municipiului Oradea, reprezentanții ADLO SA și cei ai societății Andreas STIHL Power Tools SRL,

subsidiară a holdingului Andreas STIHL AG&Co. KG. din Germania.

O multinationala isi va extinde spatiile de productie cu aproape 11 mii mp

Investiția va fi realizată etapizat și reprezintă până în prezent cea mai importantă investiție de la înființarea Agenției de Dezvoltare Locală Oradea SA.

Compania STIHL, care activează în domeniul fabricării de echipamente electrice pentru exterior, preconizează începerea producției în Oradea la jumătatea anului 2024, urmând a genera, pentru început, un număr de 150 de locuri de muncă.

Florin Birta, primarul municipiului Oradea, a declarat: „Aceasta reprezintă o investiție strategică pentru municipiul Oradea. ADLO s-a dovedit a fi un model de succes, respectiv un catalizator al dezvoltării economice al județului Bihor, atingând un total de investiţii atrase până în prezent de 0,55 miliarde euro”.

Extindere cu peste 7 mii mp a spatiilor unei cunoscute multinationale

Reprezentanții companiei STIHL au ales Oradea datorită poziționării geografice.

Martin Schwarz, membru executiv STIHL pe producție și achiziții, a transmis: „STIHL realizează o mare parte din vânzările sale de baterii în regiunea europeană. Orașul Oradea ne-a convins nu doar prin conectarea optimă la piețele care sunt importante pentru noi, ci și prin infrastructura dezvoltată corect și condițiile economice bune”.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2022

Sus