Oferte locuri de munca top

Un nou bulevard ar urma sa descongestioneze traficul in municipiul Constanta

Un nou bulevard de 2,7 km va ajuta la îmbunătățirea infrastructurii municipiului Constanța având în vedere traficul aglomerat din prezent.

Această arteră va avea funcția de a fluidiza traficul, dispunând de 4 benzi de circulație.

Aflat la momentul de față în faza elaborării studiului de fezabilitate, bulevardul Madrid

a fost conceput pentru a debloca traficul de pe Drumul Național 2A (Bulevardul Tomis) din Constanța, singura arteră care deservește acum zona de nord a municipiului, respectiv Tomis Plus, Boreal, Maurer, Palazu Mare şi legătura cu oraşul Ovidiu.

Noua arteră urmează să fie dezvoltată în partea de vest a cartierelor Tomis Plus și Boreal și va face legătura între strada Brest și giratoriul de la Vivo Nord.

Proiect rezidential nou, in provincie

Valoarea totală a proiectului a fosrt estimată la 62 de milioane de lei, dintre care 43 de milioane de lei provin de la bugetul de stat, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Vergil Chițac, primarul Municipiului Constanța, a declarat: ”Zona nordică a municipiului nostru prezintă un potenţial foarte ridicat de dezvoltare urbanistică pentru construirea de imobile pentru locuinţe, complexe comerciale şi pentru diverse activităţi economice. Am convingerea că noul Bulevard Madrid va oferi o nouă dinamică de dezvoltare în această parte a orașului nostru și va avea un impact pozitiv asupra traficului din Constanța”.

Sus