Oferte locuri de munca top

Proiecte cu ferestre Elegant de la Deceuninck

Pilonii inovației: iCOR, ThermoFibra și Forthex

 Sistemul de profile Elegant desăvârșește legătura dintre ferestre și case. Izolația ridicată, mergând până la performanța necesară unei case pasive, accentuează caracterul sustenabil al platformei. Designul Elegant permite personalizarea casei în stilului dorit, în timp ce versatilitatea unică a conceptului desăvârșeșete legătura dintre ferestre și producătorii acestora. Caracteristici fără egal în gama de 76 mm, conceptele tehnologice unice iCOR, ThermoFibra, Forthex, design-ul cubist și modularitatea geometrică trezesc entuziasmul producătorilor de ferestre, arhitecților, dar și a clienților finali.

Cu un registru restrâns de profile, datorită modulului central iCOR, se pot realiza multiple combinații ramă + cercevea. În producție, indiferent de profilele alese pentru ferestre, acestea sunt prelucrate în același mod pe care producătorul îl utiliza deja. Nu este necesară schimbarea setărilor echipamentelor sau a software-ului de prelucrare, odată cu trecerea de la o gamă de profile la altă. Numărul mai mic de repere crește eficiența stocului și reacția rapidă la comenzile din piață. Profilele realizate cu tehnologia ThermoFibra nu necesită armare cu profile din oțel, lucru care duce la scăderea greutății panourilor, implicit la o manipulare mai ușoară.

 

Cei trei piloni care fac profilul Elegant inovația fără precedent pe piața profilelor din PVC sunt: iCOR, ThermoFibra și Forthex. Conceptul iCOR a fost testat parțial pe platforma Legend, acum primește dezvoltarea completă de sistem pe platforma Elegant. Practic, nucleul central unic, obținut din alăturarea unui profil de ramă cu un profil de cercevea, este același, indiferent de combinația profilelor. O inovație simplă, scade complexitatea sistemului de profile, reducând numărul acestora, dar crescând numărul de combinații posibile. Cu o gamă de 3 profile ramă și 5 profile cercevea, se pot obține imagini diferite stilistic. Mai puține profile optimizează managementul stocului. Probabilitatea de a pierde o lucrare din cauza lipsei unei perechi de profile este minimalizată. Un avantaj important pentru producători poate fi menționat suplimentar: prelucrarea se face fără modificarea setărilor echipamentelor sau software-ului la trecerea de la un profil la altul, aducând o economie de timp raportat la varietatea producției. Garnitura centrală mediană, prevăzută din fabrică, crește performanța termică și acustică a ferestrei.

ThermoFibra are ca precursoare inovația Linktrusion, într-o formulă optimizată, ce aduce reale avantaje de zveltețe, izolare și rezistență. Utilizarea fibrei de sticlă nu este o noutate. Inovația Deceuninck constă în utilizarea longitudinală a fibrei, acționând ca o adevărată armătură. Creșterea rezistenței profilelor a dus la eliminarea armăturilor din oțel. Profilele Elegant sunt cele mai zvelte din clasa 76 de mm.

Valorile de izolare ale profilelor sunt substanțial crescute prin utilizarea spumei rigide din PVC armate cu bare subțiri din oțel, într-o carcasă de PVC reciclat, pe scurt: Forthex. Profilele sunt ușoare și rezistente. Împreună cu profilele Elegant ThermoFibra Infinity, oferă o soluție de ferestre și uși unică pe piață, potrivită și pentru case pasive.

Performanța superioară în proiectarea, producția și exploatarea ferestrelor și ușilor viitorului se poate obține doar cu un sistem de profile inovativ și sustenabil.

Producător de ferestre? Arhitect sau designer de interior? Constructor sau montator? Găsește mai multe informații accesând linkul elegant.deceuninck.com/ro.

Noua platformă pentru ferestre Elegant

scanează & citește tot articolul

 

 

 

 

Sus