Oferte locuri de munca top

SIRBU & VORNICU LAW castiga in mod definitiv litigiul privind lucrarile suplimentare executate la pista Aeroportului Iasi

Roxana Vornicu (Managing Partner); Georgiana Sirbu (Managing Partner); Andreea Filipciuc (Avocat Asociat)

Sîrbu & Vornicu Law obține o nouă victorie în domeniul achiziițiilor publice prin câștigarea în mod definitiv a unui litigiu în valoare de aprox. 2 mil. Euro pentru R.A. Aeroportul Iași.

Litigiul a fost inițiat de  Antreprenorul ce a executat Contractul de achiziție publică privind realizarea unei noi Piste de 2.400m pentru Aeroportul Iași încheiat în 2013 și a avut ca obiect costurile suplimentare pe care societatea susținea că le-a înregistrat pe parcursul executării Contractului.

Litigiul a fost inițiat în anul 2017 parcurgând două cicluri de judecată înaintea finalizării sale cu succes pentru Aeroportul Iași la sfârșitul anului 2021, Sîrbu & Vornicu Law asigurând asistența și reprezentarea Aeroportului Iași, în recurs.

În gestionarea litigiului, avocații Sirbu & Vornicu Law s-au confruntat atât cu probleme de ordin tehnic, cât și cu aspecte de interpretare și aplicare a legislației din domeniul achizițiilor publice.

Echipa  Sîrbu & Vornicu Law care a asigurat reprezentarea R.A. Aeroportul Iași în acest dosar a fost formată din: Roxana Vornicu (Managing Partner); Georgiana Sîrbu (Managing Partner); Andreea Filipciuc (Avocat Asociat).

Roxana Vornicu a declarat: Prin analize juridice complexe raportate atât la dispozițiile de drept național, cât și la jurisprudența Curții de Justiție a Uniunii Europene, Sîrbu & Vornicu Law a probat incompatibilitatea instituției îmbogățirii fără justa cauza cu domeniul achizițiilor publice și a obținut un succes și o hotărâre definitivă cu o motivare clară și eficientă.”

Despre Sîrbu & Vornicu Law:

Sîrbu & Vornicu Law este o societate de avocatură specializată în dreptul achizițiilor publice și dreptul construcțiilor dar și în dreptul tehnologiei informațiilor și comunicațiilor.

Avocații din cadrul Sîrbu & Vornicu Law dețin o expertiză juridică de neegalat în dreptul achizițiilor publice, a construcțiilor și IT, anii de experiență, cunoștințele și pasiunea pentru drept asigurând soluționarea oricăror probleme cu profesionalism și agilitate.

În colaborarea cu clienții săi, Sîrbu & Vornicu Law devine o extensie a afacerii acestora, avocații noștri asigurându-se de soluționarea cu succes a tuturor provocărilor legale apărute în activitatea acestora.

Mai multe detalii despre Sîrbu & Vornicu Law pot fi obținute aici:

https://sirbuandvornicu.com/

office@sirbuandvornicu.com

 

 

 

Sus