Solplanet x AeroFix

Inca 5000 de dosare acceptate pentru panouri fotovoltaice

O nouă listă cu peste 5.000 de dosare acceptate în programul Casa Verde – Panouri Fotovoltaice a fost publicată astăzi de Administrația Fondului pentru Mediu (lista atasat la finalul stirii).

De la demararea analizei dosarelor, au fost aprobate în total 10.450 persoane fizice. Pentru fiecare proiect în parte se acordă o finanțare de până la 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, până la cel mult 20.000 lei.

Pe 24 martie a fost publicată prima listă cu dosarele acceptate în programul Casa Verde – panouri fotovoltaice. Aceasta a cuprins peste 5.300 de dosare acceptate.
Pe perioada stării de urgență instituite la nivel național, toate termenele în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice se suspendă, urmând să fie reluate în 30 de zile de la data încetării acestei situații. În această perioadă, participanții în cadrul Programului pot derula în continuare activitățile specifice, cu respectarea celorlalte prevederi legale. Este vorba de Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2020

Sus