Solplanet x AeroFix

80 mii mp spatii de depozitare, dezvoltate in Deva si Brazi

Spații de depozitare vor fi dezvoltate de belgienii de la  WDP pentru Carrefour România în orașul Deva și în comuna Brazi. Cele două spații presupun o investiție totală de circa 40 de milioane de euro.

Astfel, dezvoltatorul imobiliar va face un centru de distribuție pentru Carrefour în Deva, pentru a aproviziona supermarketurile. Depozitul va avea o suprafață de aproximativ 45.000 mp, spațiu care va fi închiriat pentru o perioadă de zece ani.

Finalizarea acestei noi proprietăți este programată pentru cel de-al patrulea trimestru din 2019.

Locația se află la joncțiunea dintre autostrada A1 și drumul E79, între București și Timișoara.

Noul depozit vine în întâmpinarea nevoii crescânde de spațiu a comerciantului cu amănuntul în conformitate cu strategia sa de extindere, precum și pentru optimizarea fluxului său de operațiuni.

Totodată, WDP a cumpărat de la Carrefour un depozit cu o suprafață de 23.000 metri pătrați, pe care grupul francez îl deținea în Brazi, în apropriere de Ploiești. Fostul proprietar va închiria acest spațiu pentru următorii zece ani.

În plus, WDP va extinde acest depozit cu alți 11.000 mp, livrarea fiind preconizată în cel de-al treilea trimestru din 2019.

Acest depozit va include o zonă cu temperatură controlată și este situat strategic, pentru a sprijini activitățile Carrefour în regiune.

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus