Solplanet x AeroFix

Va fi semnat contractul pentru extinderea unui important spital

Indicatorii tehnico-economici rezultați după adjudecarea licitației pentru extinderea corpului B din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea au fost aprobați de către autoritățile locale. Valoarea totală a lucrărilor este de 25,25 milioane lei, cu TVA inclus. S-a aprobat de asemenea și contribuția financiară a Municipiului Oradea, în valoare de aproape 12,3 milioane lei, reprezentând 48,7% din valoarea contractului de lucrări.

În urma procedurilor de achiziție publică din luna octombrie 2018, s-a stabilit că executantul lucrărilor este asocierea formată din: SC Drumuri Bihor SA (lider de asociere), SC Construcții Erbașu S.A și subcontractanți: SC Hospital Tehnical Solution SRL pentru lucrări de instalații sanitare și de gaze medicale, SC Termoline SRL pentru lucrări de instalații de încălzire și climatizare și SC Zublin România SRL pentru lucrări de fundare de piloți.

Urmează ca în următoarele săptămâni să fie semnat contractul.

Conform proiectului de hotărâre, plățile se vor efectua astfel: 51,3% (12,96 milioane lei inclusiv TVA) de către Ministerul Sănătății – UMPBM și 48,7% (12,3 milioane lei inclusiv TVA) din fondurile bugetului local al Municipiului Oradea.

 

 

Citiți și:

A fost scos la licitatie proiectul de construire a 246 apartamente in Capitala

Important pasaj rutier va fi realizat cu peste 70 mil lei

Aproape 108 milioane lei ar putea fi investiti in reabilitarea unui drum judetean

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

 

 

 

 

Sus