Solplanet x AeroFix

Incepe constructia salii de sport cu 5000 de locuri

Astăzi urmează să fie dat ordinul de începere a lucrărilor la obiectivul Sala de sport polivalentă din municipiul Oradea.

Terenul pentru Sala de sport polivalentă a fost pus la dispoziție de Primăria Oradea, amplasamentul fiind situat în imediata vecinătate a Campusului Universitar al Universității Oradea. În vederea începerii lucrărilor la Sala de sport, vechea Piață Obor a fost mutată pe un nou amplasament.

Până anul viitor, Primăria Oradea va finaliza studiul de fezabilitate pentru parcările, accesele și amenajările exterioare aferente Sălii de sport, în așa fel încât până la finalizarea Sălii de sport polivalente și acestea să fie gata.

Noua sală de sport polivalentă va avea o capacitate de 5000 locuri, din care 3600 în gradene fixe şi 1400 în gradene retractabile. Finanţarea se va realiza de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi de către Municipiul Oradea, în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public şi social, subprogramul Săli de Sport.

 

 

 

Citiți și:

Cele mai mari proiecte imobiliare ale anului 2019

Un proiect cu circa 200 de apartamente va demara anul viitor

Pas important pentru realizarea unei sosele de centura

Proiect pentru construirea unui magazin si a unor cladiri de locuinte, in pregatire

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus