Oferte locuri de munca top

PORR Construct va lucra la aeroportul Brasov

O serie întreagă de lucrări urmează să fie executate de PORR Construct la aeroportul internațional Brașov – Ghimbav, după ce compania a fost anunțată ca fiind câștigătoarea procedurii de achiziție publică organizată de către Consiliul Județean Brașov. Anunțul a fost făcut astăzi de Adrian-Ioan Veştea, președintele CJ Brașov.

În cadrul acestui contract va fi realizată calea de rulare Alfa a Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, platforma de îmbarcare debarcare, canalizarea pluvială pentru obiectivele proiectate și pentru pista de decolare aterizare existentă.

De asemenea, va fi montată tubulatura de balizaj pentru obiectivele proiectate (cale de rulare și platforma), va fi iluminată platforma și vor fi realizate elementele de protecție a construcțiilor din banda pistei.

Valoarea contractului a fost de 35.532.548 lei, fără TVA.

Cel mai bun preț a fost ofertat de către PORR Construct SRL București, cu 26.581.072 de lei plus TVA. Contractorul va subcontracta către TIAB SA București lucrările de electricitate și balizaj.

Toate cele șase companii care au participat la licitație au fost declarate admisibile. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Termenul de implementare a proiectului este de patru luni, la care se adaugă perioada de organizarea de șantier.

 

 

 

 

VENTUS Compact – noua linie de unitati de tratare a aerului de la VTS

 

Citiți și:

Bazin de inot si sala de sport pentru o scoala din Capitala

5 din 30 de camine studentesti sunt in proiectare

Pragatiri pentru un nou ansamblu rezidential in Bucuesti

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus