Oferte locuri de munca top

Hagag atrage fonduri pentru noi achizitii imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe vrea să atragă fonduri din partea investitorilor israelieni, prin intermediul Bursei din Tel Aviv, pentru proiecte în România.

Pe lângă proprietățile existente în portofoliu, compania plănuiește o serie de noi achiziții care vizează terenuri și clădiri situate în zonele de lux ale Bucureștiului.

Hagag Development Europe a lansat, recent, o Oferta Publică Inițială de 15 milioane de euro pentru proiectele pe care le dezvoltă pe teritoriul României. La doar câteva săptămâni de la listare, oferta a înregistrat creșteri de peste 0,7% din valoarea inițială de tranzacționare, potrivit informării transmise de dezvoltator.

Decizia acționarilor de a-și spori capitalul este urmare a planurilor pe care Hagag Development Europe dorește să le implementeze în România.

“Apartenența Hagag Development Europe la Hagag Group Israel este un excelent punct de pornire pentru toți investitorii de origine israeliană care sunt interesați de proiectele pe care le dezvoltăm în Romania. Portofoliul nostru este în continuă expansiune, iar pentru a livra proiecte premium este necesar să avem acces la cât mai multe resurse materiale. În plus, prin lansarea ofertei oferim părților interesate posibilitatea de a-și tranzacționa activele într-un cadru eficient și organizat”, declară Yitzhak Hagag, președintele Hagag Group Israel.

Conducerea companiei nu exclude, ca și plan de viitor, listarea Hagag Development Europe în cadrul altor Burse de Valori de pe teritoriul Europei și nu numai.

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

 

Citiți și:

Nou proiect de birouri in nordul Bucurestiului

Un nou hipermarket va obtine in curand autorizatia de construire

Ce primarii primesc bani de la stat pentru termoficare

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 3/ mai 2018

 

Sus