Oferte locuri de munca top

Legea PPP ar putea fi lansata in dezbatere publica

Proiectul de lege pentru parteneriatele public-private. ar putea fi lansat în dezbatere publică săptămâna viitoare.

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a spus că Guvernul are un noul text de lege, simplificat în conformitate cu programul de guvernare. Noul proiect va rezolva câteva dintre problemele majore din textul anterior și va face o diferență între proiecte care se pot implementa pe plan local și proiecte care au nevoie, într-adevăr, de aprobarea Guvernului.

“Nu cred că este necesar ca un proiect de 10 milioane de euro să treacă de două ori prin Guvern. În schimb, pentru un proiect de 100 de milioane sau miliarde este necesar. Astfel că am reușit să creăm și o diferențiere cu care să ajutăm acest lucru și să permitem autorităților locale să poată executa proiecte de parteneriate public-private care, din punctul nostru de vedere sunt o prioritate”, a spus Ilan Laufer , citat de Agerpres,  la evenimentul de semnare a unui protocol între Asociația Municipiilor din România, Consiliul Național pentru IMM-uri și Asociația Română a Băncilor.

Protocolul semnat ca scop consolidarea colaborării dintre autoritățile publice locale, mediul de afaceri și domeniul bancar și identificarea de instrumente concrete de sporire a competitivității IMM-urilor și încurajare a spiritului antreprenorial.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus