Oferte locuri de munca top

Reabilitarea Palatului Cantacuzino, aprobata in sedinta de Guvern

Guvernul Grindeanu va aloca 45,5 milioane de lei inclusiv TVA pentru reabilitarea Muzeului Național Geroge Enescu din Palatul Cantacuzino, București, după ce a aprobat indicatorii tehnico-economici în ședința de Guvern din 16 martie.

Lucrările de construcții și montaj vor avea un buget de peste 31,6 milioane lei. Plățile din cadrul proiectului vor fi eșalonate pe parcursul a doi ani, cu o alocare de 23 milioane de lei în primul an și o alocare de 22,4 milioane de lei în anul al doilea.

Obiectivul, construit în anul 1906, reprezintă un moment istoric de importanță internațională, fiind un edificiu de excepție, cu o arhitectură inedită și un concept spațio-funcțional unic.

Palatul Cantacuzino are o suprafață construită de 1.060 mp și o suprafață desfășurată de peste 4.200 mp fără terase și balcoane.

Din ansamblu mai face parte Casa Memorială cu o suprafață construită de 179 mp și o suprafață desfășrată de 528 mp.

De asemenea, în ansamblu intră și o anexă cu suprafața de 33 mp. Ansamblul este situat în București, sector 1, pe Calea Victorie nr. 141.

Proiectul beneficiază de finanțare prin Acordul-cadrul de Împrumut dintre România și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE) destinat finanțării proiectului privind reabilitarea monumentelor istorice din România (F/P1562/2006), aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 191 din 20 februarie 2007. Obiectivul de investiții se va proteja cu respectarea Codului de proiectare seismică – Partea I – Prevederi de proiectare pentru clădiri, indicativ P 100-1/2013.

 

arena-constructiilor-martie-2017

 

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia martie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus