Solplanet x AeroFix

Si proiectele cu 60-77 puncte vor primi finanțare POS CEE

3025961_bb47ff3bToate proiectele aflate pe lista de rezervă aferentă Operaţiunii 1.1.1 POSCCE vor primi finanţare. Iniţial au fost acordate finanțări proiectelor care aveau un punctaj de cel puțin 80 de puncte. Ulterior, în urma suplimentării creditelor de angajament, au fost finanţate şi proiectele cu 78-79 de puncte.

Acum vor fi finantate si proiectele care au obținut punctaj între 60-77 în urma procesului de evaluare și selecție și care pot fi implementate până la data de 31 decembrie 2015.

Valoarea totală a asistenței financiare nerambursabile necesară pentru finanţarea investiţiilor este de aproximativ 550 milioane lei.

Autoritatea de Management va transmite notificări către toți potențialii beneficiari.

În termen de trei zile lucrătoare de la primirea acesteia beneficiarii trebuie să informeze Autoritatea de Management dacă doresc semnarea contractului de finanțare, cu implementarea proiectului în timp util, nu mai târziu de 31 decembrie 2015.

 

Operaţiunea 1.1.1 este denumită „Sprijin pentru consolidarea și modernizarea sectorului productiv prin investiții tangibile și intangibile” și face parte din cadrul Axei prioritare 1 POSCCE – „Un sistem de producție inovativ şi ecoeficient” .

Sus