Solplanet x AeroFix

Proiect de modernizare a reţelelor de apă de peste 45 mil. lei

1024px-Strada_in_JimboliaOraşul Jimbolia va beneficia de lucrări de extindere şi modernizare a reţelelor de apă şi canalizare. Investiţia este finanţată în bună parte din fonduri europene, prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu.
Contractul pentru atribuirea lucrărilor de execuţie a fost scos la licitaţie în această săptămână, lucrările fiind estimate la suma de 45,41 milioane lei fără TVA. Contractul va fi atribuit de beneficiarul investiţiei, Aquatim S.A. Timişoara, printr-o licitaţie deschisă în baza criteriului “preţul cel mai scăzut”.
Lucrările sunt împărţite în patru loturi după cum urmează:
– Lotul 1: lucrări foraje, reţea de distribuţie a apei – 172 m, reţea de canalizare menajeră – 7.697 m; staţie de pomapre apa uzată, conducta de refulare a staţiei de pompare – 340 m;
– Lotul 2: reţea de distribuţie a apei – 851 m; reţea de canalizare menajeră – 5.121 m; staţie de pomapre apă uzată; conducta de refulare al staţiei de pompare – 420 m;
– Lot 3 cuprinde: reţea de distribuţie a apei – 33 m; reţea de canalizare menajeră – 7.086 m; staţii de pompare apă uzată – 2 buc; conducta de refulare a staţiei de pompare – 725 m.
– Lot 4 cuprinde: reţea de distribuţie a apei – 10 m; reţea de canalizare menajeră – 9.568 m; staţie de pompare apa uzată; conducta de refulare al staţiei de pompare – 415 m.
Perioada de implementare a contractului este de şapte luni.
Operatorii economici interesaţi pot depune ofertele până la data de 3 februarie 2015.

Sus