Solplanet x AeroFix

S-au atribuit lucrările la Centrul de Medicină Translaţională Iaşi

dsc_2086-qprContractul de lucrări de proiectare şi execuţie a Centrului de Cercetare Fundamentală şi Dezvoltare Experimentală în Medicina Translaţională din Iaşi a fost atribuit.

În cadrul procedurii de achiziţie lansată de Institutul Regional de Oncologie Iaşi au fost depuse patru oferte din care trei au fost declarate admisibile.

Câştigătoarea licitaţiei a fost desemnată compania Iasicon S.A. care a oferit un preţ de 11 milioane lei fără TVA. Lucrările fuseseră estimate la suma de 14,3 milioane lei fără TVA.

Proiectul vizează realizarea unei infrastructuri de cercetare medicală transnaţională oncologică prin modernizarea şi renovarea centrului existent, dotarea cu tehnologii şi echipamente de exploatare fundamentale pentru creşterea şi dezvoltarea capacităţii de cercetare.

Perioada de implementare a contractului de proiectare şi execuţie este de 14 luni.
Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 49,43 milioane lei din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 40 milioane lei.

Investiţia este finanţată prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 2 “Competitivitate prin cercetarem dezvoltare tehnologică şi inovare”.

Sus