Solplanet x AeroFix

A început faza a doua de construcție a Hermes Business Campus

Hermes Business Campus- cladirea C- 10Octagon Contracting &Engineering a demarat construcţia clădirii C din cadrul complexului de birouri Hermes Business Campus din Capitală. Lucrările executate de companie se vor ridica la 6,2 milioane euro.

Alexandros Ignatiadis, co- fondator şi acţionar Octagon, a precizat: “Continuarea lucrărilor pentru faza a II-a a complexului Hermes Business Campus ne permite să folosim experienţa acumulată în prima fază pentru a obţine rezultate şi mai bune şi contribuie la coerenţa proiectului. Construcţia clădirii C a demarat în luna septembrie, iar acum suntem în faza de realizare a fundaţiilor speciale.”

Octagon va executa infrastructura, constând în pereţi mulaţi D 800, piloţi foraţi D 1,000 şi D 1,500, radier, grindă de coronament şi suprastructura clădirii C.

Aceasta reprezintă faza a doua din cele trei faze de construcţie ale proiectului. Prima fază a fost livrată în iulie 2014.
Clădirea B din cadrul complexului Hermes Business Campus are o suprafaţă de 37.000 mp, 4S+8E+etaj tehnic şi a fost închiriată în totalitate. Imobilul a obţinut certificarea BREEAM cu calificativul excellent pentru suprastructură.

Hermes Business Campus este prima investiţie a Atenor Group în România. Lucrările au demarat la finalullui 2010, când Octagon a câştigat contractul de antrepriză pentru infrastructură, constând în execuţia de pereţi mulaţi, piloţi foraţi, excavare, şi realizarea fundaţiilor în sistem top- down şi a structurii nivelurilor 4 şi 3.
În 2013 Octagon a preluat contractul de antrepriză generală de la firma austriacă Alpine şi a continuat execuţia lucrărilor de aramare- betonare suprastructură, arhitectură, instalaţii electrice, sanitare şi HVAC.

Sus