Oferte locuri de munca top

Sala Polivalenta intra in constructie din aceasta toamna

2334.jpg Lucrarile la Sala Polivalenta si Patinoarul Flamaropol din Bucuresti vor demara in aceasta toamna, dupa incheierea procedurilor de evaluare a ofertelor, potrivit primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.
„Pentru Sala Polivalenta suntem la finalul procedurii de evaluare a ofertelor, autoritatea contractanta urmand a desemna oferta castigatoare, in zilele urmatoare”, a declarat Oprescu.
O sala arena multifunctionala la nivelul standardelor internationale contemporane urmeaza sa fie construita in Capitala. Amplasamentul ales este un teren aflat in proprietatea municipiului Bucuresti, in cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu, in suprafata de 4,5 ha.
Sala polivalenta va avea 4-5 niveluri, o inaltime de cel mult 31 metri si o capacitate de 12.000 de locuri.
Valoarea totala a investitiei va fi de 368,28 milioane lei, iar durata de executie va fi potrivit graficului de doi ani.
In ceea ce priveste Patinoarul Mihai Flamaropol, acesta urmeaza sa intre intr-un amplu proces de modernizare, dupa care va fi dotat si echipat la standarde de inalta calitate.
Patinoarul va avea o suprafata desfasurata de aprox. 9.500 mp, cu o capacitate de 3.100 locuri. Potrivit proiectului acoperisul patinoarului va deveni pietonal. Pe teren se va asigura si o zona de parcare in aer liber pentru aprox. 82 autoturisme.
Primaria Bucuresti doreste construirea unei infrastructuri sportive competitive pe plan international in zona Complexului Lia Manoliu. „Asa cum am promis inca din momentul construirii Arenei Nationale, ne preocupam de refacerea si dezvoltarea intregului complex Lia Manoliu”, a declarat Sorin Oprescu.

Sus