Oferte locuri de munca top

Serban Tiganas, reales presedinte OAR

2033.jpg Arh. Serban Tiganas a fost reales in functia de presedinte al Ordinului Arhitectilor din Romania, cu ocazia Conferintei OAR care a avut loc in Bucuresti, la finalul saptamanii trecute.
Contracandidatul sau la aceste alegeri a fost arh. Mircea Ochinciuc, fostul presedinte al filialei Bucuresti a OAR, functie preluata in urma alegerilor din 19 mai de arh Serban Sturdza.
La Cluj, arh. Serban Tiganas este asociat in biroul Dico si Tiganas, cu importante proiecte publice sau private in portofoliu.
Serban Tiganas este un militant pentru imbunatatirea calitatii arhitecturii in Romania si a legaturii cu ceilalti factori care contribuie la realizarea unui mediu construit favorabil oamenilor, comunitatilor, societatii.
Serban Tiganas a precizat intr-un articol din Arena Constructiilor: „Arhitectura este finalitatea complexa a construirii, pentru care e nevoie de constructie si reprezinta totalitatea realitatilor fizice si perceptive, a consecintelor si impactului pe care il are constructia fiind utilizata si relationandu-se cu oamenii, comunitatea si societatea. Arhitectura este o complexitate fizica si spirituala deopotriva, mai mult decat materiala, caracterizata de abordarea holistica, adica de aprecierea simultana a tuturor aspectelor si criteriilor, inclusiv a celor legate de performantele constructiei, elementelor si sistemelor ei. Arhitectura nu este si nu poate fi vazuta ca rezultatul doar al muncii arhitectilor. Dimpotriva, arhitectura depinde de toti determinantii de la intentia de construire, comanda sociala, capacitatea de investitie, optiunile clientului, etc. pana la modul in care este acceptata de societate, atat prin legi si norme, cat si prin opinii convergente sau nu, formale sau informale.”
Realegerea dlui Tiganas in fruntea OAR arata ca arhitectii sunt interesati ce cresterea rolului lor in realizarea unor constructii de calitate, reprezentative pentru comunitate.

Sus