Oferte locuri de munca top

Reteaua de termoficare din Oradea intra in reabilitare

960.JPG Lucrarile de reabilitare a 17,5 km de retele de termoficare din Oradea au fost demarate in cursul acestei saptamani. Se va incepe cu strada Podului pe Magistrala 3 si se va continua pe Bulevardul Dacia.
Investitia presupune reabilitarea si modernizarea unei parti din reteaua primara de alimentare cu energie termica din Oradea, respectiv magistralele 1 si 3, cu ramificatii si racorduri din aceste magistrale la punctele termice din zonele de locuinte adiacente aflate mai ales in zona cartierului Rogerius.
Mircea Malan, viceprimarul Oradiei, a declarat:
„Odata cu finalizarea acestui proiect, o buna parte din pierderile pe care le are aceasta retea de magistrala (aproape 40%) va fi eliminata. Speram sa executam lucrarile in termenul cel mai scurt si cat mai eficient.”
Conform explicatiilor date de viceprimarul Malan, pentru inceput se va lucra cu preponderenta pe tronsoanele supraterane si vor fi atacate acele tronsoane care nu presupun oprirea furnizarii agentului termic. Totodata, se va incerca asigurarea conditiilor pentru ca circulatia rutiera sa nu fie ingreunata.
Proiectul este cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Sus