Oferte locuri de munca top

90 de proiecte din Regiunea Vest vor putea primi fonduri europene

În Regiunea Vest, vor putea primi fonduri europene în total 90 de proiecte care se aflau în rezervă. Aceasta ca urmare a aprobării de către Guvern a supracontractării tuturor proiectelor aflate în rezervă în cadrul POR pe axele prioritare 3 (3.1.C) – Eficiență energetică – Iluminat public, 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile pentru municipiile reședință de județ, 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale și 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii.

Pentru cele 90 de proiecte din Regiune Vest valoarea finanțării nerambursabile se ridică la  223,80 milioane euro. Aceste proiecte urmează să continue procesul de evaluare și selecție în vederea contractării.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională (CDR) Vest s-a întrunit ieri la Deva, la sediul Consiliului Județean Hunedoara, pentru a discuta despre investițiile cu finanțare europeană din Regiunea Vest, viitoarea perioadă de programare 2021-2027 și ce va aduce ea nou, precum și alte subiecte de interes.

Astfel, membrii CDR Vest au analizat stadiul implementării Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020.

În Regiunea Vest au fost contractate sau se află în curs de contractare 557 de proiecte, în valoare totală de 1,06 miliarde euro, din care 807 milioane euro finanțare nerambursabilă.

 

 

 

Citiți și:

Noua hala, intr-un parc industrial din provincie

Spatii multifunctionale, in pregatire pe un teren de aproape 9 mii mp

Blocuri cu 7 niveluri, in curs de autorizare

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus