Oferte locuri de munca top

710 mil euro, contract de finantare

clipboardA fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Reducerea eroziunii costiere Faza a II-a (2014-2020)”. Beneficiarul acestui proiect major, care are o valoare de aproximativ 710 milioane de euro (fără TVA), este Administrația Națională ”Apele Române”.

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș a spus că acest proiect vizează trei componente: ”În primul rând, prin reconstrucția stăvilarelor Edighiol și Periboina se va reduce eroziunea costieră dar, în același timp, se va proteja, în acea zonă, Rezervația Biosferei Delta Dunării, având în vedere că zona acelor stavilare se află în partea sudică a Rezervației.

A doua componentă se referă la faptul că prin eliminarea eroziunii costiere se asigură protecția localităților menționate în proiect, aflate pe litoralul Mării Negre. Ca să vă dau numai un indiciu, o zonă pe care vom acționa este cea a Cazinoului din Constanța.

A treia componentă, dar nu și ultima, este cea recreațională. Derularea proiectului prevede extinderea plajelor care nu au fost realizate în etapa I, acum ajunse la dimensiuni foarte mici în urma eroziunii. La final, suprafața totală pe care o recuperăm, adică plaje unde românii se pot relaxa în concedii de odihnă, este de 2,26 milioane metri pătrați de plaje noi”.

Prezentarea proiectului „Reducerea eroziunii costiere Faza a II-a (2014-2020)” o puteți regăsi accesând http://apepaduri.gov.ro/wp-content/uploads/2018/06/Proiect-reducerea-eroziunii-costiere-faza-II-2014-2020.pdf .

 

 

 

Citiți și:

Cele mai mari proiecte imobiliare ale anului 2019

In curs de autorizare un ansamblu cu 180 apartamente in Capitala

Peste 30 de case intr-un viitor cartier

 

Borduri de granit de milioane de euro in Bucuresti

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

 

Sus