Oferte locuri de munca top

5 euro/mp cere Parchetul pentru inchirirea unui spatiu

Un spațiu aflat în domeniul public al statului și administrarea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție urmează să fie oferit spre închiriere.

Parchetul funcționează în clădirea situată în municipiul București, Bd. Libertății nr. 14, sector 5.

Astfel, un spațiu cu suprafața utilă de 88,03 mp va fi oferit spre închiriere în scopul organizării unui punct alimentar de tip bufet în incintă.

În vederea închirierii, prin licitație publică, a spațiului anterior menționat, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în calitate de administrator al imobilului, este împuternicit să organizeze procedura de licitație.

Contractul de închiriere se încheie de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea prelungirii, o singură dată, cu aceeași perioadă.

Prețul minim pentru închirierea spațiului a fost stabilit de către Compartimentul Economico-Financiar și Administrativ din cadrul PÎCCJ la 5 euro/lună/mp (2.200 lei/lună), în urma cercetării pieței cu privire la cuantumurile chiriilor spațiilor similare din cadrul altor instituții publice.

Sumele încasate cu titlu de chirie de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție se virează integral la bugetul de stat.

Mai multe blocuri de regim redus de inaltime

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus