Oferte locuri de munca top

44 mil euro – capital social pentru societatea unei primarii

O importantă creștere a  capitalului social este prevăzută pentru societatea primăriei Sector 3 care se ocupă de lucrările de construcție pentru Hala Laminor, și anume Algorithm Residential S3 SRL.

Edilii Sectorului 3 consideră că suma de 50 milioane lei, cu cât este prevăzută suplimentarea capitalului social, este necesară pentru continuarea lucrărilor de execuție a Halei Laminor. Mai precis, este vorba despre lucrările de construire a parcajului subteran și a circulațiilor aferente în subsol.

În prezent, capitalul social al societății Algorithm Residential S3 este în valoare totală de 152 milioane lei, fiind format din 30.400 părți sociale, cu o valoare nominală de 5.000 lei.

Prin majorarea capitalului social, acesta va deveni 202 milioane lei (44 milioane de euro), fiind format 40.400 părți sociale cu valoare nominală de 5.000 lei.

De asemenea, edilii Sectorului 3 vor să majoreze remunerației președintelui Algorithm Residential S3 SRL, în cuantum de 12.000 lei net/lună, de la 8000 lei net/lună.  De asemenea, remunerația membrilor societății va putea fi în cuantum de 15% din remunerația lunară a președintelui.

Solicitarea de majorare a salariului președintelui este argumentată de faptul că acesta nu are dreptul la plata orelor suplimentare sau a orelor lucrate în zilele de sâmbătă sau duminică, în contextul în care i-au fost atribuite mai multe proiecte de construcții și reabilitare.

Hala Laminor, situată în Buleverdul Basarabia, nr. 256, Sector 3, are 8 corpuri care au fost prevăzute pentru consolidare, fiind necesare: lucrări de intrvenție la structura de rezistență, la elementele arhitecturale, inclusiv anvelopanta, la instalații, lucrări de reabilitare, de amenajare și reconfigurare a spațiilor exterioare alipite halei principale.

Pentru valorificarea Halei Laminor, în suprafață de 68.000 mp, s-a propus conversia într-un complex multifuncțional prin: restaurarea, consolidarea, amenajarea interioară a halei și pe toate laturile de platforme destinate circulației pietonale, acces auto pentru servire și parcare pe latura de est, prelungirea șoselei Dudești – Pantelimon spre sud, amenajarea unei piețe urbane reprezentative, platformă pentru circulație pietonală, organizarea unei rețele stradale care să deservească terenul fostei platforme industriale Faur și să colecteze fluxuri pietonale spreHala monument.

 

 

Citiți și:

A fost obtinuta autorizatia pentru construirea a 124 apartamente

Un proiect cu 2200 apartamente va demara in Capitala

Posibile colaborari pentru construirea a cinci blocuri in Bucuresti

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

Sus