Oferte locuri de munca top

300 mil lei pentru lucrari rutiere

La circa 300 milioane de lei, fără TVA, se ridică valoarea estimată a unui contract ce prevede execuția de lucrări de reparații și întreținere a străzilor dintr-un mare municipiu.

Pentru acest contract, autoritatea contractantă – municipiul Baia Mare – caută antreprenor. Ca urmare, a demarat o procedură de achiziție publică în vederea atribuirii acestui important contract rutier.

Lucrările acordului cadru vor fi realizate într-o perioadă de 4 ani calendaristici prin intermediul unui număr nelimitat de contracte subsecvente.

Achiziția publică vizează lucrări de reabilitare a străzilor și infrastucturii rutiere, dar și lucrări de renovare a podurilor și de reconstrucție a canalizării.

Valoarea totală estimată este de 299.895.946 lei fără TVA. Criteriul de atribuire este ”cel mai bun raport calitate preț”, iar prețul ofertei are o pondere de 90%, restul de 10% fiind reprezentat experiența anterioară a contractantului.

Finanțarea se face din fondurile bugetare ale Municipiului Baia Mare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este de 14 septembrie 2021.

Principalele operațiuni care se vor atribui firmei câștigătoare includ dar nu se limitează la organizarea unei activități permanente de supraveghere a rețelei stradale care să identifice toate punctele in care traficul este întrerupt de deteriorările tehnice în suprafața carosabilă, asigurarea de condiții optime de circulație pentru tot traficul din cartierele din Baia Mare, reparațiile și întreținerea parcărilor auto, facilitatea circulației pietonale pe trotuare, dirijarea si evacuarea apelor pluviale de pe structurile rutiere și, unde este necesar, mici reparații la canalizare.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus